CT 70 - 5 kamra

CORONA CT 70 ablakrendszer

FORMÁJÁBAN EGYEDÜLÁLLÓ MEGJELENÉS

A CORONA CT 70 ablakrendszer adja az Ön házához azt a bizonyos extrát, ami különlegessé teszi azt. 
Meg fog lepődni, hogy milyen mértékben finomítja az Ön házának összbenyomá-sát ennek az ablakrendszernek az esztétikus formája és vonalvezetése. 
A CORONA CT7O nemcsak jól néz ki, hanem Önnek és egész családjának jó érzést kölcsönöz:

Minőség és formavilág
Új építkezésnél vagy felújításnál a CORONA CT7O ablakrendszerek vonzó optikája kihangsúlyozza a minőséget, és egyéni kisugárzást ad a külső fal-felületnek vagy a belső térnek. A régi stílusban készült épületek felújításához a SCHÜCO külön díszítőelemeket, álosztásokat fejlesztett ki, s ezzel lehetővé válik a mai előírások szerint, műszaki szempontból elavult ablakok stílustörés nélküli cserélhetősége.

Több éves biztonság
A CORONA CT 70 rendszerek formatervezése és megmunkálása a legújabb műszaki ismeretek szerint került kifejlesztésre és megtervezésre. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a rendszerek alkalmasak arra, hogy egy épületen belül szerves egységet alkossanak más SCHÜCO szerkezetekkel (télikerttel, függönyfalakkal) is.

A műszakilag tökéles
CORONA CT 70 ablakrendszernél figyelembe veszik a modern házépítők és lakók óhajait és igényeit.  A CORONA CT 70 ablakrendszerek minőségében feltétlenül megbízhat – az Ön elképzelése szerint valósulhat meg az esztétika és a funkcionalitás.

Döntsön jó érzéssel a CORONA CT 70 mellett:

Mert tetszik:

Mert meggyőző:

A ház szemei az ablakok. CORONA CT 70 ablakrendszerrel sok színben ragyoghat.

Az alumíniumból, műanyagból és acélból készített minden SCHÜCO fejlesztés kiváló szerkezeti biztonságot és egyenletes csúcsminőséget képvisel. A tökéletesség, a csapatmunka és a vállalati dinamizmus meghatározza az eredményt. A West McLaren Mercedes-Team céggel folytatott együttműködés még jobban kihangsúlyozza a SCHÜCO vezető helyzetét.

SCHÜCO Corona CT70 Cava    

ABLAK AZ ENERGIA-TAKARÉKOSSÁGÉRT

Az energiával való takarékoskodás ma már szinte mindenkit érint. A CORONA CT 70 műanyag ablakrendszerek megkímélik az Ön környezeti erőfor-rásait és a pénztárcáját is.

SCHÜCO Corona CT70 Rondo

A JELEN IGÉNYES VÁLASZTÁSA

5 kamrás szerkezetek:

Korrózióvédett acélprofil:

Egyedi vasalatrendszer:

Minőségbiztosított, környezetkímélő anyag:

SCHÜCO Corona CT70 Classic

ABLAK A TÖKÉLETES KOMFORTÉRT

A SCHÜCO CORONA CT 70 ablak-rendszerek sokoldalú lehetőséget kínál-nak Önnek, az egyéni igényeknek
megfelelően is - az alumínium rátét-profilok és a fóliázott profilok széles színválasztékától egészen a különböző profilformák kiválasztásáig. 
Pontosan úgy, ahogyan Ön azt elképzelte: